FRITTIERTE CALAMARI & GARNELEN
The most valuable resource of our restaurant. The unshakeable team behind “DeMichele” is a key factor of our success. We take extra value in the making of all of our dishes by sourcing the ingredients we use either from regional or traditional italian.
MIT NDUJA & BURRATA (SCHARFE CALABRESISCHE ROHWURST)
VENUSMUSCHELN
GARNELEN, KAPERN, OLIVEN, TOMATEN
MIT GEMISCHTEN MEERESFRÜCHTEN
MIT BOLOGNESE & PARMESAN
EI, GUANCIALE, PECORINO, PFEFFER
MIT RINDERFILETSTREIFEN (METZGEREI KRIECHBAUM),GETR. TOMATEN, PARMESAN
GEMÜSE KOORMA, JEERA REIS, PAPAD
HYDERBADI CHICKEN (METZGEREI KRIECHBAUM) CURRY,JEERA RICE, PAPAD, GARLIC NAAN
MIT TRÜFFEL POMMES (METZGEREI KRIECHBAUM)
TAGESFISCH, GARNELEN, CALAMARI
MIT GEMÜSESPAGHETTI
FRITTIERTE CALAMARI & GARNELEN