





















FRITTIERTE CALAMARI & GARNELEN

The most valuable resource of our restaurant. The unshakeable team behind “DeMichele” is a key factor of our success. We take extra value in the making of all of our dishes by sourcing the ingredients we use either from regional or traditional italian.

MIT NDUJA & BURRATA (SCHARFE CALABRESISCHE ROHWURST)

VENUSMUSCHELN

GARNELEN, KAPERN, OLIVEN, TOMATEN

MIT GEMISCHTEN MEERESFRÜCHTEN

MIT BOLOGNESE & PARMESAN

EI, GUANCIALE, PECORINO, PFEFFER

MIT RINDERFILETSTREIFEN (METZGEREI KRIECHBAUM),GETR. TOMATEN, PARMESAN

GEMÜSE KOORMA, JEERA REIS, PAPAD

HYDERBADI CHICKEN (METZGEREI KRIECHBAUM) CURRY,JEERA RICE, PAPAD, GARLIC NAAN

MIT TRÜFFEL POMMES (METZGEREI KRIECHBAUM)

TAGESFISCH, GARNELEN, CALAMARI

MIT GEMÜSESPAGHETTI
FRITTIERTE CALAMARI & GARNELEN













