(MIT PROSECCO)
The most valuable resource of our restaurant. The unshakeable team behind “DeMichele” is a key factor of our success. We take extra value in the making of all of our dishes by sourcing the ingredients we use either from regional or traditional italian.
(100 % NATÜRLICH UND OHNE FARBSTOFFE)GRANATAPFEL - BERGAMOTTE, MARACUJA - ROSMARIN, HOLLER - BASILIKUM - LIME
PFIRSICH ODER ZITRONE
APFELSAFT NATURTRÜB, BIRNE, PFIRSICHMIT LEITUNG ODER SODA
APFEL-MELISSE / APFEL-BIRNE / BIRNE-HOLLUNDER
(ZITRONEN-ROSEN-LIMONADE)
(SCHNELLER ESPRESSO AN DER BAR)
(MIT GRAPPA)
(MARTINI BIANCO & LEMON SODA)
(PROSECCO, HOLLERSAFT, MINZE)
(ZITRONEN-ROSENLIMONADE, LILLET ROSÉ, RIBISEL)
(MIT PROSECCO)
(ALKOHOLFREIER APERITIVO)
(CAMPARI, PROSECCO, WERMUT)
(GIN, CAMPARI, WERMUT)
PARZMAIR GIN „SICILIAN SUMMER“ AUCH ALKOHOLFREI MIT GIN 0 MÖGLICH
PARZMAIR GIN „SICILIAN SUMMER“ AUCH ALKOHOLFREI MIT GIN 0 MÖGLICH
VODKA, GINGER BEER, LIME
RUM, LIMETTENSAFT, TRIPLE SEC, MANDELSIRUP
(ÖSTERREICHS TEUERSTER SCHNAPS)
LIMITIERT AUF 566 FLASCHEN / 2023
(MIT PROSECCO)